Τα τελευταία μας νέα

Τα τελευταία νέα από το obviousbook.com

Κρατήσεις Ξενοδοχείων,Κράτηση ξενοδοχείου,Ενοικίαση δωαμτίου,Κρατήσεις σε ξενοδοχεία,Ξενοδοχεία και καταλύματα. Κλείστε το ξενοδοχείο που επιθείμείτε στην τιμή που επιθυμείτε. . Μοναδικές τιμές για κάθε ξενοδοχείο της επιλογής σας. Η κράτηση ξενοδοχείου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη υπόθεση. Κλείσε τώρα το δωμάτιο που επιθυμείς στο ξενοδοχείο της αρεσκείας σου, στις καλύτερες τιμές. Ενοικιάστε το δωμάτιο που επιθυμείτε, πληρώστε online και κάντε κράτηση στο δωμάτιο που θέλετε. Επίλεξε ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες ξενοδοχεία και χιλιάδες δωμάτια ξενοδοχείων.Επιλέξτε την ημερομηνία ή τις ημερομηνίες που σας βολεύουν, κλείστε το δωμάτιο που θέλετε με το obviousbook.com . Βρείτε το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει. Περιηγηθείτε στην μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων και καταλυμάτων που υπάρχουν στο obviousbook.com και βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Κάντε τις Κρατήσεις ξενοδοχείων σας τώρα.

Άγιον Όρος : Επισκεφθείτε το και δείτε όλες τις ομορφιές του

Άγιον Όρος,μία λέξη εκατό συναισθήματα.

Αλλιώς το περιβόλι της Παναγίας.Είναι το μέρος όπου πας για να σκεφτείς,να ησυχάσεις,να συλλογιστείς,να προσευχηθείς.

Το περιβόλι της Παναγίας είναι πόλος έλξης ανθρώπων από όλο τον κόσμο και όχι άδικα.

Εκτός από πανέμορφα μοναστήρια έχει και υπέροχα τοπία γεμάτα πράσινο,απότομες πλαγιές.

Για πολλούς είναι εμπειρία ζωής και όσο και να ταξιδέψουν δεν το ξαναβρίσκουν.

Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο όλα τα άλλα έρχονται μετά γιατί  αποτελεί πηγή δύναμης.

Το Άγιον Όρος είναι  και σήμα πίστης για όποιον το επισκεφτεί.

Είναι μια ασύγκριτη εμπειρία που ο καθένας μας πρέπει να ζήσει και επιβάλετέ να ζήσει ουσιαστικά…

Για να μπεις στο Άγιο Όρος θα πρέπει να κλείσεις λίγο καιρό πιο πριν διαμονητήριο.

Επίσης πρέπει να δώσεις όλα τα στοιχεία σου.Από όποια γωνιά της Ελλάδας και αν είσαι το ταξίδι στο Άγιο Όρος είναι το ίδιο για όλους και θα σε αφήσει έκπληκτο στο υποσχόμαστε.

Αρχικά πρέπει να περάσεις από την Ιερισσό ή την Ουρανούπολη από όπου θα πάρεις ένα μικρό καραβάκι το οποίο θα σε αφήσει κατευθείαν στο Άγιον Όρος.

Αφού κατέβεις και πατήσεις το πόδι σου στα αγιασμένα αυτά μέρη,στη συνέχεια θα πρέπει να συνεχίσεις  με τα πόδια ή να πάρεις το λεωφορείο το οποίο θα σε οδηγήσει στον τελικό προορισμό σου.Δηλαδή τη μονή που θέλεις να μείνεις.

Εφόσον φτάσεις στη Μονή στην οποία θα διαμείνεις για το υπόλοιπο των ημερών σου, μπορείς να απολαύσεις ότι περίμενες τόσο καιρό. Ξεκουράσου στο μικρό κελί το οποίο έχει τα πιο απλά και ταπεινά έπιπλα. Προσευχήσου όσο δυνατόν μπορείς περισσότερο,συνδέσου με το Θεό προσπάθησε να γίνεις ένα με το Άγιο Όρος άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο.Βγες στο απέραντο πράσινο και ζήσε ότι δεν έχεις ζήσει τόσο καιρό.

Σκοπεύεις πριν επισκεφτείς το Άγιον Όρος – περιβόλι της Παναγίας  να επισκεφτείς την Ουρανούπολη ή την Ιερισσό;Θέλεις να κλείσεις ξενοδοχείο ή κατάλυμα.Μήπως σκέφτεσαι για να κλείσεις ενοικιαζόμενα δωμάτια ή μήπως κάποιον ξενώνα;Ψάχνεις για φτηνές διακοπές στην Ελλάδα.

Ειδικά στην Ουρανούπολη ή την Ιερισσό;Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα μας  obviousbook.com και κλείσε δωμάτιο τώρα.

Κλείσε δωμάτιο τώρα!

Παρακάτω σας παραθέτουμε εκπληκτικές εικόνες από τον Άγιον Όρος :

 

 

Σχολιάστε

You must be logged in to post a comment.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του κωδικού σας