Τα τελευταία μας νέα

Τα τελευταία νέα από το obviousbook.com

Θάσος παραλίες κρυστάλλινες που αξίζει να επισκεφτείτε

Η Θάσος και οι παραλίες της!

Θάσος…Το σμαραγδένιο νησί του Αιγαίου!

Θάσος – αγαπάμε τις κρυστάλλινες παραλίες της. Οι ακτές της φανταστικές σαν να βγήκαν από ζωγραφιά, αξέχαστες σε όποιον τις επισκεφτεί. Η Θάσος είναι πόλος έλξης για Έλληνες αλλά και ξένους, όντας ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Βορείου Αιγαίου και δικαίως θεωρείται το στολίδι του! Οι παραλίες της είναι η μία και μία δεν συγκρίνονται με παραλίες που υπάρχουν στο βόρειο Αιγαίο. Σου λέμε με σιγουριά πως θα τις ερωτευτείς με την πρώτη ματιά!!Στη Θάσο θα βρείτε από βραχώδεις-αμμώδεις παραλίες μέχρι και φυσική πισίνα! Το μόνο σίγουρο είναι πως αν πάτε μια φορά στην Θάσο θα πάτε και θα ξαναπάτε! Δεν είναι μόνο οι παραλίες της αλλά το απέραντο πράσινο, οι ταβέρνες της αλλά και ο φιλόξενος της κόσμος! Θα πας με σιγουριά στις καλύτερες της παραλίες, έπειτα θα επισκεφτείτε την Ορεινή Θάσο η οποία μπορούμε να σας πούμε ότι προκαλεί δέος!

Ξέρουμε σίγουρα πως την Θάσο θα την λατρέψετε, θα την αγαπήσετε και θα την αναζητήσετε ξανά και ξανά.

Για αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να ξεχάσετε όλα όσα σας απασχολούν και να την επισκεφθείτε!

Σκοπεύετε να επισκεφτείς την Θάσο; Που θες να πας; Στο Λιμένα, στα Λιμενάρια, στην Σκάλα Σωτήρος, στην Σκάλα Μαριών, στον Ποτό, στον Πρίνο, στο Θεολόγο; Πάντως όπου και να πας μπορούμε να σου εγγυηθούμε εμείς από το obviousbook.com ότι θα περάσεις τέλεια!Πάντα χωρίς να ξοδέψεις πολλά λεφτά γιατί οι διακοπές στην Θάσο θα σου βγουν πολύ φθηνές και χαμηλές και πάντα με σχέση ποιότητας τιμής!

Θέλεις να κλείσετε ξενοδοχείο ή κατάλυμα μήπως σκέφτεστε να κλείσετε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή μήπως κάποιον ξενώνα; Ψάχνετε για φτηνές διακοπές στην Ελλάδα.
και ειδικά στην Θάσο; Επισκεφθείτε  ιστοσελίδα μας obviousbook.com και κλείστε δωμάτιο τώρα. 

Θάσος δείτε τις παραλίες και ακτές της παρακάτω: 

 

 Χρυσή Αμμουδιά:

 Τρυπητή Λιμενάρια:

Παραλία Παχύ:

 Παραλία Σαλιάρα: 

 

Ακτή Παράδεισος:

Ακτή Ατσπάς:

Και για το τέλος για εμάς στο obviousbook.com θα σας παραθέσουμε κάτι το ξεχωριστό.Δεν είναι ούτε παραλία αλλά ούτε και ακτή.Είναι μια φυσική πισίνα ονόματι Γκιόλα που αξίζει να επισκεφτείτε! 

Γκίολα  

Σχολιάστε

You must be logged in to post a comment.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του κωδικού σας