Τα τελευταία μας νέα

Τα τελευταία νέα από το obviousbook.com

Γκιόλα: Η γαλαζοπράσινη φυσική πισίνα που βρίσκεται στη Θάσο!

Θα βρείτε τη Γκιόλα στο πανέμορφο νησί της Θάσου.

Συνεχής Αύξηση τουριστών παρατηρείτε στη Θάσο τα τελευταία χρόνια. Εμείς στο obviousbook.com μιλήσαμε με πολλούς τουρίστες και μας είπαν το αγαπημένο τους προορισμό. Αυτός ο προορισμός δεν είναι άλλος εκτός από την φυσική πισίνα της Θάσου την Γκιόλα! Η επισκεψιμότητα της Γκιόλας είναι τόσο μεγάλη κάθε χρονιά σε σχέση με άλλων προορισμών στη Θάσο. Κάποιοι μάλιστα από τους τουρίστες αναφέρουν πως ήξεραν τη Γκιόλα ως όνομα πριν επισκεφτούν το νησί αλλά δεν γνώριζαν ότι βρισκόταν στη Θάσο. Επίσης προσθέτουν πως έρχονται κάθε χρόνο στη Θάσο αποκλειστικά και μόνο για τη Γκιόλα.

Θάσος το νησί με επισκέπτες από όλο τον κόσμο!

Πολλοί από τις επισκέπτες της Γκιόλας έρχονται ακόμα και από τις βορειώτερες χώρες όπως Σουηδία,Νορβηγία,Σκωτία,Αγγλία αλλά ο κύριος όγκος τουριστών έρχεται από χώρες των Βαλκανίων όπως Ρουμανία,Σερβία,Βουλγαρία,Σκόπια κτλπ. Δεν είναι όμως και λίγοι οι Έλληνες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρονιά τη Γκιόλα καθώς αποτελεί πόλο έλξης για κάθε απαιτητικό εξερευνητή – ταξιδιώτη.

Τα γαλαζοπράσινα νερά της Γκιόλας σαγηνεύουν.

Η Γκιόλα εκτός από το ότι είναι μαγευτική και σαγηνεύει από την πρώτη κιόλας ματιά ενδείκνυται επίσης και για βουτιές! Έτσι δεν είναι λίγοι οι τολμηροί που αποφασίζουν να βουτήξουν από τα ψηλά βράχια μέσα στα πεντακάθαρα νερά της. Μετά την βουτιά τους οι περισσότεροι κάθονται και απλά απολαμβάνουν την θέα και χαλαρώνουν όπως μας είπαν.

Η καλύτερη εποχή να την επισκεφτείς.

Η καλύτερη εποχή να επισκεφτείς την Γκιόλα είναι τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου! Αυτό γιατί τα νερά της είναι ακόμα ζεστά αλλά δεν έχει πολύ κόσμο όπως παρατηρείτε το καλοκαίρι.

Σχολιάστε

You must be logged in to post a comment.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του κωδικού σας